Nachtbrötchen
X
Classicnl Luisteraarsonderzoek
Zou je de onderstaande gegevens met ons willen delen ? Deze vraag niet meer tonen

Nachtbrötchen

Laat je verwonderen door het meest spraakmakende Internationale art event van het jaar. Nachtbrötchen! Deze onconventionele kunst, muziek en theater beleving met artiesten van over de hele wereld komt samen op 1 t/m 3 juli in de indrukwekkende NDSM Loods in Amsterdam. Classicnl is erbij met muziek en een prachtige piano.

De meest kleurrijke piano ter wereld!
Classicnl wilde het evenement extra kleur geven door deze bijzonder met uv verf beschilderde piano neer te zetten. Door deze verf kan hij continue van kleur veranderen. Door persoonlijke omstandigheden is de Most Colorful Piano niet in Amsterdam aangekomen. Maar gelukkig heeft de organisatie een andere mooie vleugel neergezet bij Nachtbrotchen. Hier mag jij als bezoeker op komen spelen, laat je horen! En... Maak kans op een mooie prijs.Win een kunstwerk!
Kom je kunsten vertonen op de vervangende vleugel en maak kans op een bijzonder kunstwerk door je filmpje te delen op sociale media en Classicnl te taggen. Breng ons op de hoogte. De maker van het te winnen kunstwerk is Flör.

Challem

Op zaterdag 2 juli komt pianist Challem zijn kunsten vertonen op de prachtige piano, om 14:00 en 16:00u. Hij staat op #1 in de Apple Music charts klassiek. Hij brengt binnenkort zijn EP 'Aparigraha' uit, geniet alvast van zijn single 'Settle'.
Een spectaculaire belevenis voor alle leeftijden. Kom 1 tm 3 juli naar Nachtbrötchen in de NDSM Loods in Amsterdam. Klik hier voor meer info en kaartjes voor slechts €10,-.