classicnl

Win kaarten voor Sheku en Isata Kanneh-Mason in Het Concertgebouw Amsterdam!

Op 1 augustus kan je genieten van Sheku en Isata Kanneh-Mason met Beethoven, Britten en Bridge. Classicnl heeft een aantal kaarten beschikbaar. Let op: om dit concert te kunnen bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Wil jij de kaartjes winnen? Doe dan mee met onze actie.
 

Sheku en Isata Kanneh-Mason 

Ze komen uit de beroemdste muziekfamilie ter wereld: cellist Sheku en pianiste Isata Kanneh-Mason. Alle zeven de broers en zussen uit dit gezin schitteren op de muziekpodia – apart en samen. Tijdens de lockdowns hebben ze hun publiek alleen maar vergroot. Vanuit het ouderlijk huis in Nottingham streamden ze gratis concerten die door miljoenen werden bekeken. Vandaag geven Sheku en Isata een recital met een Brits accent.
 

Beethoven, Britten en Bridge 

Maar de start is voor Beethoven. Diens expressieve Vierde cellosonate zit vol onverwachte terzijdes maar ook gevoelige introspectie. De Kanneh-Masons spelen het met opvallend gemak, aldus The Guardian. Ook voeren ze drie korte werken uit van hun landgenoot Frank Bridge. Diens Spring song, Mélodie en Scherzo laten hartstocht samengaan met een opgeruimd esprit. Broer en zus Kanneh-Mason hadden met deze stukken onlangs veel succes bij een intiem BBC Proms-recital. Van Benjamin Britten klinkt de soms melancholieke Sonate in C.
 
Doe snel mee met onze prijsvraag en maak kans op 2 kaarten voor het concert van Sheku en Isata Kanneh-Mason op zondag 1 augustus om 19:15 uur in het Concertgebouw Amsterdam. De winnaar wordt op vrijdagavond 30 juli bekend gemaakt.