classicnl

Win kaarten voor de Matthäus-Passion uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest voert dit jaar Bachs meesterwerk de Matthäus-Passion uit, net voor Pasen in De Doelen. Luisteraars van classicnl maken nu kans om deze spectaculaire uitvoering bij te wonen op 9 april.


Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op kaarten voor dit prachtige evenement!Beleef de Matthäus-Passion met het Rotterdams Philharmonisch Orkest op 9,10 of 11 april in de Doelen. Laat je meevoeren in dit onovertroffen meesterwerk van J.S. Bach samen met het Laurens Collegium Rotterdam en het Nationaal Jongenskoor én topsolisten als Anna Lucia Richter en Maarten Engeltjes. 

Dirigent Peter Dijkstra was acht toen hij voor het eerst meezong in een Matthäus-Passion. Toen, herinnert hij zich, was het hoogtepunt voor hem de kooruitbarsting ‘Last ihn, haltet, bindet nicht’ – "Ik wist dat het ging komen en toch schrok ik steeds weer." Nu wordt hij als koordirigent wereldwijd geprezen om de dramatiek van zijn Bach-interpretaties: ‘brisk, gripping, overwhelming,’ aldus Forbes. Het Nationaal Jongenskoor is gewaarschuwd.

Meer informatie over dit evenement vind je hier.