classicnl

Win kaarten voor Doornroosje in cinema door The Royal Opera House

The Royal Opera House uit Londen vertoont haar grootste successen nu in de bioscoop. Zowel ballet als opera, van De Notenkraker tot Fidelio, alles komt voorbij. Luisteraars van classicnl kunnen nu exclusief kaarten winnen voor Doornroosje, op 16 januari live in de bioscoop.

 

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op kaarten voor deze mooie ervaring!


Doornroosje

Met dit klassieke Russische ballet vestigde/debuteerde The Royal Ballet zich na de Tweede Wereldoorlog in het nieuwe onderkomen in Covent Garden (1946) en verwierf het faam als gezelschap van wereldklasse: Doornroosje werd favoriet bij het publiek. Zestig jaar later, in 2006, werd de oorspronkelijke enscenering een nieuw leven in geblazen en verschenen de prachtige ontwerpen en fonkelende kostuums van Oliver Messel weer op het podium.

Ballet in cinema

De betoverende partituur van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski en de oorspronkelijke choreografie van Marius Petipa vormen een schitterende combinatie met de toevoegingen die Frederick Ashton, Anthony Dowell en Christopher Wheeldon voor The Royal Ballet creëerden. Dit ballet weet gegarandeerd elke toeschouwer te betoveren.

In de serie 'Opera in Cinema' brengt The Royal Opera House prachtige voorstellingen in een bioscoop bij u om de hoek.

Kijk voor kaarten op royaloperahouse.nl