Win kaarten voor La Bohème in cinema door The Royal Opera House

The Royal Opera House uit Londen vertoont haar grootste successen nu in de bioscoop. Zowel ballet als opera, van De Notenkraker tot Fidelio, alles komt voorbij. Luisteraars van classicnl kunnen nu exclusief kaarten winnen voor La Bohème, op 29 januari live in de bioscoop.

 

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op kaarten voor deze mooie ervaring!

 

Rodolfo en Mimi

Puccini's opera gaat over de liefde tussen dichter Rodolfo en naaister Mimi in het negentiende-eeuwse Parijs. Het stuk zit vol prachtige muziek, waaronder lyrische aria's, de feestelijke koren voor de evocatie van kerstavond in het Quartier Latin (akte II) en een schrijnende slotscène die de componist zelf tot tranen toe roerde.

Cast

De karaktervolle productie van Richard Jones weet de samenkomst tussen komedie, romantiek en tragiek van La Bohème perfect te vangen. Het effect wordt versterkt door de  spectaculaire kostuum- en decorontwerpen van Stewart Lain, die op kerstavond zowel de armoede van het zolderhuis van de bohemiens als de grandeur van de Parijse winkelgalerijen zal weten op te roepen. De cast bestaat uit de voornaamste hedendaagse vertolkers van Puccini's bohemien geliefden, aangevuld met voormalige leden van het Jette Parker Young Artists Programme van The Royal Opera.

In de serie 'Opera in Cinema' brengt The Royal Opera House prachtige voorstellingen in een bioscoop bij u om de hoek.

Kijk voor kaarten op royaloperahouse.nl