classicnl

Stem nu op de Classic FM Top 500!

Stem nu op de Classic FM Top 500 en hoor jouw favoriete stukken tussen 27 december en 1 januari in onze jaarafsluiting!

Maak kans op een operareis voor 2 personen

Als je nu je stem uitbrengt, maak je bovendien kans op een operareis naar Verona voor 2 personen! Je maakt ook kans wanneer je onderstaande prijsvraag beantwoordt. De reis zal in de zomer van 2019 plaatsvinden.
Verona: er is geen mooiere plek om te genieten van beroemde opera’s dan in deze Noord-Italiaanse stad! Het operafestival van Verona is wereldberoemd. Dit festival heeft namelijk een goed bewaard Romeins amfitheater als decor, en de akoestiek ervan is al eeuwenlang ongeëvenaard! Geniet jij op twee zwoele zomeravonden van heerlijke Italiaanse opera’s?

Stem hier!

 

Operafestival Verona 

SRC Reizen en Classic FM nodigen je van harte uit om deze zomer in Italië te genieten van de mooiste opera’s van Verdi, Rossini en Puccini. Tijdens deze unieke 5-daagse muziekreis naar het Operafestival in Verona geniet je ’s avonds van twee beroemde opera’s. Afhankelijk van je vertrekdatum kijk en luister je naar Aida, de Troubadour, Carmen, La Traviata of Tosca in een overdonderend mooi decor! 
Natuurlijk geniet je ook van het prachtige Noord-Italië. Je maakt uitgebreid kennis met het romantische Verona, slentert door de mooie oude universiteitsstad Bologna en bezoekt Vicenza en Mantua. Laat jij je meeslepen door de passievolle muziek en de schoonheid van de wondermooie Italiaanse cultuur? Ga mee!

Winnen 

Wil je ook genieten van de mooiste opera’s tijdens het beroemde Operafestival van Verona? Breng dan je stem uit op de Classic FM Top 500 om kans te maken op de muziekreis naar Verona voor twee personen! Afgelopen jaar hebben wij ook al zo'n mooie reis weg mogen geven, die door de winnaars ontzettend goed ontvangen werd. Lees hun ervaringen hier.

Deze waanzinnige en unieke muzikale reis voor 2 personen naar Verona in Italië word je aangeboden door: 

 

Op deze actie zijn aanvullende actievoorwaarden van toepassing.