Win kaarten voor Piano Nights: de mooiste pianomuziek van alle tijden

Win kaarten voor Piano Nights: de mooiste pianomuziek van alle tijden

In Piano Nights in Het Concertgebouw staat de piano in de spotlight en hoor je de mooiste pianomuziek van alle tijden. Op donderdagavond 26 oktober kun je luisteren naar de virtuoze sterpianist Wibi Soerjadi en de neoklassieke pianist Annelie. Classicnl mag 5 x 2 kaarten verloten.
 

Wat is Piano Nights?

Piano Nights is een fantastische offline avond uit in Het Concertgebouw Amsterdam. Neem plaats op het rode pluche en onze pianisten spelen live muziek die je misschien wel eens gehoord hebt. Of misschien speel je die wel zelf? We hopen je ook te verrassen met muziek die nieuw voor je is. Zie dit vooral ook als een moment voor jezelf en tijd om even stil te staan in de drukke wereld waarin we leven. En het mooie is... je hoeft helemaal niets van klassieke muziek te weten!
 

Wibi Soerjadi en Annelie

Op donderdagavond 26 oktober kun je luisteren naar de virtuoze sterpianist Wibi Soerjadi en de neoklassieke pianist Annelie.
 
Al bijna dertig jaar is Soerjadi een bekend gezicht in Nederland, zowel op de podia als daarbuiten. Wibi Soerjadi speelt net zo makkelijk de virtuoze pianoklassiekers als dat hij een dancetrack produceert of jurylid is in een talentenprogramma. Al 28 keer gaf hij een kerstrecital in Het Concertgebouw. Nu komt hij al wat vroeger in het jaar naar de Grote Zaal voor een sfeervolle Piano Nights.
 
De neoklassieke pianist Annelie gebruikt de piano om haar persoonlijke verhalen te vertellen. Verhalen in klank die door de luisteraar herkend en begrepen worden, gezien de reacties die ze krijgt van mensen die naar haar pianoliedjes luisteren. Het is een bijna griezelige, maar vooral troostende bevestiging van de universele kracht van haar muziek.
 
De akoestiek van het Concertgebouw is wereldberoemd. Op deze pagina kun je er alles over lezen.

Kijk voor meer informatie op concertgebouw.nl/piano-nights.

We mogen 5 x 2 kaarten verloten voor Piano Nights op 26 oktober in Het Concertgebouw. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.