Win kaarten voor Ennio Morricone - The Official Concert Celebration

Win kaarten voor Ennio Morricone - The Official Concert Celebration

Ennio Morricone - The Official Concert Celebration komt op vrijdag 2 december 2022 naar Rotterdam Ahoy.  De productie is voor zijn dood door Ennio Morricone zelf samengesteld en het orkest wordt gedirigeerd door zijn zoon Andrea Morricone. In samenwerking met FilmService mag classicnl 2 x 2 kaarten voor dit concert verloten.
 

Iconische filmscènes

De show bestaat uit iconische filmscènes en nooit eerder vertoonde beelden van de Maestro zelf. De muziek wordt gespeeld door het Philharmonic Orchestra Flanders en gezongen door een 50-koppig koor. Ennio Morricone heeft in zijn leven meer dan 500 muziekstukken voor films en televisieseries gecomponeerd. Zijn meest bekende stukken, die uiteraard ook te horen zijn in de show, zijn o.a. Cinema Paradiso, Once Upon a time in America, The Good, The Bad and The Ugly, The Untouchables en The Mission.
 

Unieke concertbeleving

Tussen 2014 en 2019 dirigeerde Morricone alleen in Europa al 111 concerten voor in totaal meer dan 800.000 toeschouwers. Na zijn afscheid van het touren in 2019 begon hij aan de blauwdruk voor deze unieke concertbeleving. Kort voor zijn dood op 6 juli 2020 rondde hij zijn werkzaamheden voor dit project af en nu is het tijd om de show naar het grote publiek te brengen.
 
We mogen 2 x 2 kaarten verloten voor Ennio Morricone – The Offical Concert Celebration op vrijdag 2 december 2022 om 20:00 uur in Rotterdam Ahoy. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.
 
Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door FilmService.