Maak kans op kaarten voor Das Rheingold in de bioscoop

Maak kans op kaarten voor Das Rheingold in de bioscoop

Regisseur Barrie Kosky schept samen met dirigent Antonio Pappano een gewaagde nieuwe interpretatie van het eerste deel van de Ringcyclus van Wagner. Das Rheingold is op 20 september LIVE vanuit The Royal Opera House in Londen te zien in een bioscoop bij jou in de buurt. We mogen 4 x 2 kaarten weggeven.
 

Spectaculaire reis 

Als een kostbare hoeveelheid goud wordt gestolen uit de rivier de Rijn, ontketent dat allerlei rampzalige gebeurtenissen, waardoor goden en stervelingen generaties lang tegenover elkaar komen te staan. De muziek van de Ringcyclus van Wagner behoort tot de mooiste muziek die er ooit voor het operapodium is geschreven. Kom met ons mee op een spectaculaire reis naar de wereld van mythes, dromen en herinneringen, met de figuur Erda – Moeder Aarde zelf – als middelpunt. Antonio Pappano dirigeert de gewaagde nieuwe interpretatie van Barrie Kosky van Das Rheingold van Wagner – wat het begin van een nieuwe Ringcyclus voor de Royal Opera inluidt –  met een voortreffelijke cast, waaronder Christopher Maltman (Wotan) en Christopher Purves (Alberich).
 
Das Rheingold is op woensdag 20 september 2023 live in de bioscoop te zien. Kijk voor alle participerende bioscopen en encore-data op www.royaloperahouse.nl.
 
We mogen 4 x 2 kaarten voor Das Rheingold weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.