Maak kans op kaarten en een overnachting voor het concert van Anneleen Lenaerts in Antwerpen

Maak kans op kaarten en een overnachting voor het concert van Anneleen Lenaerts in Antwerpen

Harpiste Anneleen Lenaerts staat op zaterdag 20 november samen met het Antwerp Symphony Orchestra in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Maak bij classicnl kans op twee kaartjes inclusief een overnachting voor 2 personen in hartje Antwerpen.
 

Anneleen Lenaerts betovert met Jongen 

Weinigen kunnen de harp zo laten zingen als Anneleen Lenaerts. In het prachtige Concerto voor harp en orkest van de Belgische componist Joseph Jongen krijgt ze daar ook alle kansen voor. Zijn wonderlijke compositie wordt omarmd door Russische klasse: Elim Chan haalt terecht de prachtige suite uit Rimski-Korsakovs opera Het sneeuwmeisje uit de schaduw van zijn bekendere Sheherazade en Stravinski eert zijn beroemde landgenoot én leermeester in zijn in 2015 teruggevonden Chant funèbre. Nadien keert Antwerp Symphony terug naar 1888, toen Mahlers eerste deel van zijn Tweede symfonie enkel nog bestond als een op zichzelf staand symfonisch gedicht, getiteld Totenfeier. Antwerp Symphony voorziet november andermaal van de mooiste troostmuziek.
 

Binnenkort een nieuw album

Met haar aankomende album Vienna Stories brengt de Belgische harpiste Anneleen Lenaerts een ode aan Wenen, de stad waar ze reeds 10 jaar woont en werkt. Anneleen selecteerde een repertoire dat aansluit bij haar leven als musicus in Wenen. “De werelden van opera en symfonie smelten perfect samen met het dagelijks leven in Wenen, en met deze muziek hoop ik de luisteraar mee te nemen op een prachtige Weense reis met mijn harp,” aldus de harpiste. Vienna Stories wordt op 19 november uitgebracht.
 
Wil jij genieten van het prachtige Concerto voor harp en orkest van de Belgische componist Joseph Jongen? Doe mee aan de prijsvraag hieronder en maak kans op twee kaartjes voor het concert van Anneleen Lenaerts en het Antwerp Symphony Orchestra op zaterdag 20 november om 15:00 uur in de Koningin Elisabethzaal, inclusief een overnachting voor 2 personen in hartje Antwerpen.